El projecte

L’estiu de l’any 2016 neix un projecte d’educació lliure, que a l’any segÜent l’equip educatiu consolida com un projecte d’educació viva i desenvolupament humà per a infants de 0 a 6 anys i les seues famílies.

Quan pronunciem, Lo Niu, sentim en pròpia pell i cor, l’escalfor de la llar, la llum tranquil·la que cuida i apaga la foscor, la carícia que cuida i limita, els braços on créixer i sentir-se estimat. Això és el que volem a Lo Niu, oferir un espai cuidat i càlid on els nostres infants puguin desenvolupar-se, sentint-se respectats, en totes les seues dimensions com a éssers humans.

Lo Niu va néixer de la trobada entre un grup de famílies qui volien acompanyar als seus infants d’una manera diferent, cuidada i respectuosa, i dues educadores socials en experiència en l’àmbit d’infància i família.

Dia a dia, el projecte va creixent i consolidant-se, cuidem els ambients, els materials, els infants i les adultes que hi som. Per això tenim una ràtio molt reduida (1/6) que ens permet acompanyar els processos dels infants en presència i gravetat, i també a les seues famílies. Acompanyem tot allò que és mou en l’infant  i la família desde d’una mirada holísitca i sistémica.

Tot allò que hi ha a Lo niu, ambients, materials, jocs… està pensat i preparat per a que aportin als infants tot el necessari per a que puguin desplegar tot el seu potencial humà.

Lo Niu és un espai de desenvolupament humà per a totes les persones, aquí creixem com a persones, famílies i professionals, i ens sentim respectades.

Actualment, som socies del CRAEV (Centre de Recerca i Assessorament sobre Educació Viva)- i el projecte està sustentat en una Associació sense ànim de lucre.

Anuncis