Un dia a Lo Niu

Un petit vídeo dels nostres inicis  Vídeo Lo Niu

9 – 10.h  Rebuda

L’arribada a l’espai és relaxada les famílies arriben entre les 9 i les 10h del matí. Cada família arriba al seu ritme i es queden a l’espai el temps que necessiten. Els infants que van arribant es poden posar a jugar lliurement, gaudir d’un temps amb els seus pares, llegir un conte…És un espai de rebuda amorosa.

10.15 Marxen les famílies

Els infants continuent fent allò en que estaven connectats, i les famílies marxen de l’espai, despedint-se dels seus infants.

10.30 Bon dia

És el moment de rotllana, aquí ens retrobem per mirar-nos als ulls totes, ens donem el bon dia amb el ritual de la cançó.

11h L’esmorzar

El moment de l’esmorzar és una altra trobada, els infants comparteixen l’esmorzar, ens asseiem totes juntes a la taula i compartim aquest moment. Sempre intentem sortir a esmorzar a fora, menys els dies de molt de vent i molta pluja.

11,30 a 12.30 Activitat

Cada infant és col·loca allí on sent que vol estar, en l’espai interior, exterior, i en l’ambient que necessita. Els infants es connecten i comencen a treballar amb els materials, fer joc simbòlic, sensoriomotriu, psicomotriu.

Les adultes ens repartim pels espais i acompanyem els infants en els seus processos, sent observadores i cuidadores d’aquests.

12.30 Tancament

Per tancar el dia, ens tornem a posar en rotllana i comença l’hora del conte. Expliquem dos contes als infants qui son lliures d’escoltar-los o seguir amb les tasques que estaven fent.

13h Arribada de les famílies

Poc a poc les famílies van arribant  a l’espai i ens anem acomiadant.

Anuncis