Lo Niu…Continuem al setembre!

FullSizeRender-1

Avui escrivim agraides i contentes, Lo Niu continuarà al setembre, consolidant-se com un espai de criança respectuòs i d’acompanyament familiar i personal.

Us expliquem les novetats!

  • L’espai de joc Lo Niu passarà a tenir dos acompanyants per a 8 famílies. Per a nosaltres és un objectiu acompanyar als infants d’una manera respectuosa i realitzar un acompanyament de qualitat, pels vostres fills i filles i també per als adults, és important que tots ens puguem sentir sostinguts sempre que ho necessitessim. Pensem l’acompanyament com un estar físicament però sobretot emocionalment, volem acompanyar tots els processos de la família estant presents i atens a les seues necessitats,  respectant el seus ritmes i interferint el menys possible en el seu pla intern.
  • A hores d’ara nomès ens manquen 3 famílies per acomençar l’aventura.
  • La metodologia s’anirà definint cada cop més cap a una Educació viva, ens estem formant en aquesta, tot i que recollim el que més ens agrada d’altres pedagogies i mirades i o introduim al nostre projecte. Per a nosaltres no hi ha aprenentatge sense emoció, sense vivència.
  • Les acompanyants de les famílies del Niu som dos educadores socials fundadores del projecte i formades en acompanyament respectuòs. Formant-nos en educació viva i en experiència en acompanyar processos de vida de persones i famílies.
  • Totes les famílies que realitzem una criança compartida al Niu rebrem suport, acompanyament i formació per a realitzar una criança respectuosa i feliç. I serem part indispensable del projecte, tenint vou i vot en l’educació que volem per als nostres fills i filles.
  • Els infants viuran en un entorn de seguretat estructurat amb límits clars on podran exercir llibertat, sentir-se respectats i experimentar i aprendre amb persones i també materials preparats.
  • Lo Niu és un projecte pensat per a crèixer, podent tenir xiquets i xiquetes fins als 6 anys.

Recordeu, tenim 4 plaçes lliures, si esteu interessades (famílies) contacteu amb nosaltres via:

666715919 (thais)

FB Associació Los lliris

 

Salut i amor!

 

 

Deixa un comentari